Inspelend op de visie van de Millennials, de nieuwe generatie, presenteert PMP Furniture innovatieve materialen en meubelen in hun beurstands. De nieuwste trends in verlichting én verlichtingsontwerpen die tijd en trend hebben doorstaan, werpen licht op deze bijzonder mooie meubelcollectie, getoond op de Horecava en op de beurs Maison&Objet in Parijs.

Verlichting anno nu

Een nieuw jaar, een nieuw decennium, tijd om door te schakelen naar een nieuwe dimensie in interieurstyling.  De voortschrijdende technische innovaties  zien we ook terug in verlichting. Energiebesparende lichtbronnen, slimme dimtechnieken en geavanceerde lichtregelsystemen passen wij inmiddels toe in al onze projecten. Ons designteam speelt hierop in met het ontwikkelen van eigentijdse, stijlvolle en altijd unieke verlichtingsontwerpen, die in onze eigen fabriek in Almere worden geproduceerd.

Verlichting en meubels in één setting

De designverlichting van Maretti Lighting en de luxe meubelcollecties van PMP Furniture vullen elkaar qua kleurstelling en vormgeving  perfect aan. Deze samenwerking geeft de presentatie van onze beide collecties een boost; de bezoekers kunnen  onze verlichting ervaren in de mooiste settings en de prachtige meubelcollecties worden niet gewoon uitgelicht, maar creëren samen met onze mooiste verlichtingsontwerpen een huiselijke, intieme sfeer.

Meubels: PMP Furniture
Verlichting: Maretti Lighting
Fotografie: Martin Hokke

Shop deze armaturen