Voortdurende innovatie in design en techniek kenmerkt de verlichtingscollectie van Maretti Lighting. Bij het ontwerpen van onze lichtplannen maken wij steeds vaker gebruik van modulaire armaturen. Deze bieden een interieurdesigner eindeloze mogelijkheden in zijn of haar interieurontwerp. Wij presenteren nu: de Infinito by Wolterinck.

De kracht van samenwerken

Samen met het team van Wolterinck is een nieuwe, modulaire verlichtingslijn tot stand gekomen, de Infinito. Bij de vormgeving van deze lamp is gekozen voor een vernieuwend samenspel van materialen; brons, leer en rookglas. Deze unieke combinatie oogt uitermate luxe en elegant en tilt het design naar een hoger niveau.

Pure ambacht

De basis van de lamp is in brons uitgevoerd, een warme tint die prachtig combineert met het luxe leer dat met de hand op de lamp bevestigd wordt. In het glas zit een verloop van donker naar licht. Als de lamp brandt lijkt het glas daardoor oneindig, omdat het geleidelijk onzichtbaar overgaat in de lichtbundel. Dankzij de verfijnde vormgeving draagt het armatuur, ook als de lamp uit is, wezenlijk bij aan het totale interieurdesign.

Infinito betekent oneindig

Dat is precies wat deze lamp biedt: oneindig veel mogelijkheden. De 1-lichts hanglamp kan gecombineerd worden met verschillende ophangsystemen en plafondplaten. Meerdere exemplaren kunnen samengebracht worden in één lijn of op verschillende hoogtes komen te hangen. Et voilá, de Infinito als modulair armatuur!

In de pijplijn

De Infinito-lijn omvat in eerste instantie een 1-lichts hanglamp en een 1-lichts wandlamp. In ontwikkeling zijn momenteel een 2-lichts tafellamp, een 4-lichts vloerlamp en een grote 16-lichts kroon.  Eventueel volgt nog een 8-lichts hanglamp.