Onze scherp geprijsde designverlichting zetten we ook graag in bij kleinschalige projecten. Brasserie Maritime, idyllisch gelegen aan de levendige haven van Zierikzee, kreeg een opfrisbeurt van interieurdesigners Colette Noordhoff en Nathalie Galli, met als thema, hoe kan het ook anders: de zee.

Stoere retro look

Een beetje stoer mocht het wel worden, al komen er geen ruwe zeebonken, maar dagjesmensen, toeristen en de bewoners van Zierikzee en omstreken. Het interieur heeft een retro look met de frisgroene tegels tegen de bar en de chic-vintage bekleding van de stoelen van PMP Furniture. De zwarte Galaxy hanglampen uit onze Hala collectie en de rail met Tribe Track spots van Piet Boon hebben precies de industriële look die hier goed past. 

Licht en luchtig

Mooi in combinatie met de lichte wand zijn de Gabbia pendants boven de tafels en de bar. Deze glazen hanglampen houden het speels en luchtig, belangrijk in een ruimte van deze omvang. Door de ledlijn onder de rand van de bar lijkt deze te zweven op licht, een verrassend effect.

Brasserie Maritime is klaar voor de zomer! Kom genieten, binnen of buiten op het terras, van de heerlijke mediterrane gerechten.

Interieurdesign en styling: Colette Interior Design en Galli Interiors
Lichtplan en verlichting: Maretti Lighting
Meubels: PMP Furniture

Shop getoonde armaturen