HIP Studio heeft weer een knap staaltje interieurdesign neergezet in evenementenlocatie Mereveld, Utrecht. Dit stijlvolle pand is rijk aan historische elementen die in het nieuwe, enigszins robuuste, interieur prachtig bewaard zijn gebleven. Dat robuuste verwijst naar de tijd dat dit pand nog werd gebruikt als boerderij.

Maretti Lighting heeft samen met HIP Studio speciaal voor dit project de Duchess ontworpen. Deze bijzondere hanglamp is elegant en smaakvol met de glazen kapjes. En, net als alle andere armaturen, voorzien van led lichtbronnen. De Classic Minimal kroon met zwarte kappen is een ingetogen maar karaktervol ontwerp die de ruimte extra allure geeft.

Een op maat gemaakte Helios, naar ontwerp van Sander van Eyck (Cocoon Living), hangt boven de bar (bekleed door Dofine). Dit maatwerk van Maretti Lighting is essentieel voor interieurdesigners als Wim Hoopman (HIP Studio). Het biedt hen absolute creatieve vrijheid als het gaat om het vinden en combineren van verlichtingsitems bij een door hen ontworpen interieur.Het lijnenspel op de door Dofine verzorgde wanden krijgt een extra dimensie door de lichtbundels van de zwarte Inlet up/down wandarmaturen. De Chique 2-lichts armaturen zijn, behalve aan het plafond, nu ook eens als wandlamp gemonteerd, waarbij de ene spot naar boven en de andere naar beneden gericht is. In de Square Trimless inbouwspots zorgen de Paloma lichtbronnen voor een rustig en warm lichtbeeld.

Behalve een ruimte verlichten zorgen wij ook dat bepaalde items mooi worden aangelicht, zoals hier de levensechte beelden van stieren, gemaakt door kunstenaar Chris Tap. Mereveld is trots op het gouden Green Key certificaat en uiteraard voldoet ook de verlichting aan die criteria.