In opdracht van Doorschodt Onroerend Goed hebben wij het lichtplan mogen verzorgen voor drie state-of-the-art residences in Amsterdam Oud-Zuid. 

Exclusief maatwerk

De drie uiterst luxe residences zijn gesitueerd in een ultramodern gerenoveerd hoekpand in de Lomanstraat. Het interieur is volledig op maat gemaakt en subliem ontworpen door Interior Studio Van Maanen. Ons op maat gemaakte lichtplan en exclusieve designarmaturen sluiten naadloos aan op hun ontwerp. Het aanzicht van het pand heeft een complete metamorfose ondergaan. De grote ramen zorgen nu voor royale lichtinval in de entree. Aan de gevel prijken de luxe wandlampen uit onze Quatro-serie. Achter deze moderne gevel is een wereld van luxe en ultiem comfort gecreëerd in de twee appartementen en het dubbele penthouse op de bovenste verdieping. 

High end luxury

Wat direct opvalt is dat alle ruimtes tot in perfectie zijn gestyled en afgewerkt, de toegepaste materialen zijn van het hoogste niveau en uiteraard beschikken de residences over de modernste high-tech apparatuur. Ook het lichtplan is tot in detail ontwikkeld; zelfs de square trimless inbouwspots hebben wij speciaal voor dit project in perfect passende kleuren vervaardigd. De Square Hide Big Led inbouwspots zorgen voor een warme lichtval en de verzonken lichtbron in deze spots voorkomt directe inkijk in het licht. De Square Hide Big Led is uiteraard dimbaar en staat garant voor een hoge lichtopbrengst tegen een laag energieverbruik.

Designverlichting

De ingenieus weggewerkte ledlijnen met warmwitte lichtval geven de keuken en badkamer een extra dimensie. Luxe designarmaturen als de Gable Wall, ontworpen door Eric Kuster, en de Luxury Ring uit onze exclusieve Black Label collectie tillen het interieurontwerp naar een nog hoger niveau.

Projectontwikkelaar: Doorschodt Onroerend Goed

Interieurontwerp: Interior Studio Van Maanen

Lichtplan en verlichting: Maretti Lighting

Fotografie: Hôtour