Vrijdag 12 maart 2021 leek een dag te worden als alle andere bij Maretti Lighting. Tot rond 11 uur ’s ochtends een heel legioen jongemannen, de een nog knapper dan de ander, zich kwam melden bij onze balie. Een werkdag kon niet beter beginnen voor onze receptionistes.

Beauties all over the place

De 40 mooiste jongemannen van Nederland verzamelden zich op ons hoofdkantoor voor een fotoshoot voor de ‘Mister of The Netherlands’-verkiezing. Fashion- en portretfotografe Sacha van Manen besloot ons pand als decor te gebruiken. Ons hoofdkantoor biedt vele ruimtes die zich daarvoor uitstekend lenen. De luxe hotelsuite, de ledtrap, de chique boardrooms, de spectaculair verlichte wanden, kortom volop mogelijkheden om deze knappe mannen in een zo mooi mogelijke setting te fotograferen. Het werd een prachtige dag, met als hoogtepunt de ‘swim wear-shoot’!

And the winner is…

Tjardo Vollema! Hij werd verkozen tot Mooiste Man van Nederland en zal ons land vertegenwoordigen tijdens de Man of the World verkiezing later dit jaar. Voor meer mooie foto’s van alle finalisten check de instagrampagina van  Misters of The Netherlands.

Fotografie: Sacha van Manen