Maretti Lighting verzorgt tijdens dit grootse Woon & Lifestyle event de verlichting in de B-Exclusive stand, ingericht door designer Stephen Versteegh. Samen met de overige partners van B-Exclusive staan we garant voor een ultieme interieurbeleving voor de beursbezoekers.

Vooraanstaande interieurstylisten en architecten hebben complete woonhuizen ontworpen en ingericht en het summum van bedrijven uit de woonbranche tonen tijdens dit event hun nieuwste collecties. De ultieme plek om ook uw zakenrelaties te ontmoeten!

Meer dan licht

Maretti Lighting biedt meer dan licht. Wij denken mee over concepten en weten als geen ander hoe door middel van het juiste licht een interieur het best tot zijn recht komt. Gerenommeerde en gewaardeerde partnerbedrijven laten steeds vaker hun beursstand door ons verlichten, een uitbreiding van onze disciplines. Met opvallende creaties en ultieme biedt onze verlichting de beursbezoekers in de B-Exclusive stand een ultieme sfeerbeleving.

Bestel gratis kaarten 

Voor onze relaties stellen wij gratis kaarten beschikbaar, echter zo lang de voorraad strekt. We hebben kaarten voor de VIP openingsavond en kaarten voor de reguliere beursdagen. U kunt uw contactgegevens en uw gewenste aantal en soort toegangskaarten voor deze beurs mailen naar postbus@maretti.com. Vermeld u in het onderwerp alstublieft Kaarten Excellent Woonbeurs.

Wij verwelkomen u graag in de stand van B-Exclusive van Stephen Versteegh, Hal 5, nummer 517!

Meer informatie vindt u op Excellent Woonbeurs 2019.

De Excellent Woonbeurs 2019 vindt plaats van 28 november tot en met 1 december 2019 in Ahoy Rotterdam. Maretti Lighting vindt u in Hal 5, stand 517.

Openingstijden:
Do. 28 november 19:30 uur - 00:00 uur (V.I.P. openingsavond)
Vr.  29 november 11:00 uur - 20:00 uur
Za. 30 november 11:00 uur - 19:00 uur
Zo. 01 december 11:00 uur - 18:00 uur

Bestel uw tickets hier.