Spektakel en sensatie, daarvoor moet je bij interieurarchitect Hans Kuijten zijn. Als het aankomt op spraakmakende interieurs is hij de meester! Wederom ontwierp Hans een sensationeel mooi interieur voor een private penthouse mét eigen bar. 

Never change a winning team

Hans Kuijten, firma Nijboer en Maretti Lighting sloegen opnieuw de handen ineen en creëerden ditmaal gezamenlijk het interieur voor dit penthouse, aangekleed met rijke materialen en voorzien van een hypermoderne bar, met verlichting die het geheel spannend en intiem maakt.

Lichtplan met speciale effecten

Indirect licht geeft een intieme sfeer en door ledlijnen te plaatsen boven en onder de bar lijkt deze te zweven in de ruimte. Knap bedacht om de armaturen van de Rivington hanglampjes boven de bar precies in lijn met het flessenrek te hangen, waardoor de opengewerkte tubes eronderuit komen, dat geeft een heel bijzonder effect. De Rivington serie is nieuw in onze collectie en ontworpen door Brands Concept. Spectaculair is ook de wand met wijnflessen, prachtig uitgelicht met verticale ledlijnen aan beide zijden van de compartimenten. De gerichte lichtbundels van de ranke Kodiak spots en zwarte Dot hanglampen houden het spannend.

De enorme Hexagon hanglampen van Osiris Hertman zorgen dankzij de koperkleurige binnenzijde voor een warme lichtval en een super exclusieve look boven de stamtafel. 

Op en top design

Het penthouse kreeg met de warme houttinten en zwarte accenten dezelfde luxe uitstraling als de bar. Ook hier was een intieme, warme maar toch ook moderne sfeer het uitgangspunt voor het interieur. 

Nu eens geen inbouw- maar zwarte opbouwspots in de keuken voor een extra accent aan het plafond. Deze QBO spots zijn richtbaar en uiteraard voorzien van dimbare leds net als de zwarte Jug AT pendants (uit onze eigen collectie) boven de tafel. De zwarte Hicks bed- en wandlampjes hebben een subtiel gouden afwerking en zijn ontworpen door HIP Studio. In de master bedroom en badkamer is ook weer gebruikt gemaakt van led licht in de Square Profi inbouwspots.

Wij bedankten Hans Kuijten en het team van Nijboer voor wederom een prettige samenwerking!

Interieurarchitect: Hans Kuijten
Interieur: Nijboer
Lichtplan en verlichting: Maretti Lighting
Fotografie: Peter Baas HDR Photography