De samenwerking met John Koomen Hoveniers betekent een win-win-win situatie voor zowel deze tuinspecialist als Maretti Lighting én onze klanten. Door onze handen ineen te slaan worden tuinprojecten naar een nog hoger niveau getild.

Licht doet (buiten) leven

In de tuinontwerpen van John Koomen Hoveniers draait alles om een goede balans tussen uw wensen, kwaliteit, mogelijkheden en duurzaamheid. Met de juiste verlichting van Maretti Outdoor Lighting op de goede plek in een tuin, komt een tuinontwerp nog beter tot zijn recht. De planten, struiken en bomen krijgen extra aandacht door ze uit te lichten en ’s avonds verbindt de verlichting het in- en exterieur. Een fijne sfeer in uw tuin vergroot uw leefruimte.

Een lichtplan hoort bij het tuinontwerp

Bij een professionele aanleg van een tuin wordt reeds in een vroeg stadium bepaald waar welke verlichting komt. Zo kunnen de benodigde kabels en aansluitpunten alvast ingetekend worden. Inbouwspots in de grond langs paden, ingebouwd in muurtjes en langs trappen en afstapjes bieden veiligheid, maar creëren ook mooie zichtlijnen, de tuin krijgt diepte. Door met tuinspots bomen en struiken aan te lichten en door het plaatsen van pilaren op het terras of in de tuin, gaat de tuin leven, er ontstaat een extra dimensie. Een mooi armatuur aan de wand en aan de gevel benadrukt de architectuur en biedt ook extra veiligheid.

Onder een overkapping zijn inbouwspots ideaal en een mooie unieke eyecatcher, bijvoorbeeld boven de eethoek onder de overkapping, is de finishing touch.

Simpel aansluiten en uitbreiden

Ons 12Volt systeem biedt legio mogelijkheden dankzij de vele verschillende armaturen en simpele aanleg en kan ook nadat de tuin klaar is nog eenvoudig worden uitgebreid. Deze nieuwste 12 Volt collectie van Maretti Outdoor Lighting wordt vaak toegepast in de tuinontwerpen van John Koomen.

Bekijk de website van John Koomen voor volop inspiratie en informatie. Op onze website Maretti Outdoor Lighting vindt u uitgebreide uitleg over ons 12 Volt systeem en het maken van lichtplannen voor de tuin.