In een wit interieur is verlichting bij uitstek de ultieme sfeermaker.  Chique maatwerkarmaturen uit de Maretti Black Label collectie, voorzien van de nieuwste lichtbronnen en geavanceerde dimtechiek, dragen in deze ultramoderne villa bij aan een warm thuisgevoel.

Gaan voor Goud!

In deze rijk uitgevoerde villa, ontworpen door architect Sjaak Goud en met meubels van Het Arsenaal, voert sprankelend wit de boventoon. Hier is een goed lichtplan cruciaal voor het aanbrengen van sfeer en warmte. Een uitdaging die wij graag aangaan! In dit interieur is alles “full options” en konden we uitpakken met opvallende, uiterst luxe en ruimte-vullende maatwerkarmaturen. 

Dag en nacht verschil

Overdag oogt de villa licht en sereen door de grote hoeveelheid daglicht die binnenvalt door de enorme raampartijen. Als de avond valt wordt duidelijk hoe ons lichtplan de villa omtovert tot een warme knusse leefomgeving. Met een plafondhoogte van maar liefst 2,9 meter heb je een grote spot nodig en is de Square Trimless met een AR111 lichtbron de juiste keuze. We hebben ze in meerdere vertrekken toegepast wat zorgt voor een stijlvolle eenheid. Dankzij de geavanceerde dimtechniek van de CTA lichtbronnen in de Square Trimless wordt niet alleen het licht minder, maar wordt ook de lichtkleur warmer.

Stoere lichtobjecten

De vide is gigantisch en vroeg om een royale kroonluchter. Onze super stoere zwarte Multi Cube is samengesteld uit verschillende varianten van de Single Cube die tezamen een groot, maar heel transparant lichtobject vormen. In de trapleuning langs de zwevende trap in de hal zijn RGB ledlijnen verwerkt die elke gewenste lichtkleur kunnen verspreiden, een fantastische binnenkomer! 

Het 2,4 meter lange Kaarsplateau breekt de ruimte in de grote keuken. Ondanks dat het armatuur strak en zwart is, maken de kaarsen met ledlicht het toch romantisch en dankzij de ledspotjes aan de onderzijde van het Kaarsplateau wordt het kookeiland goed verlicht. 

Luxe werkplekverlichting

Ook het kantoor is riant en biedt voldoende ruimte voor de grote glanzende 5-lichts Cerchi Collezione boven het bureau. Dit maatwerk armatuur is de perfecte combinatie van chique design en functionele verlichting. Vanuit dit kantoor is het uitzicht op de sportwagen in de door glas omgeven garage wel heel bijzonder en voelt vast als een droom die uitkomt! Uiteraard hebben we ook die sportwagen mooi uitgelicht met de Square Hide Big Led armaturen, die ook in de carport zijn toegepast.

Work in progress 

Heel belangrijk bij een villa met zoveel glas is een goed uitgekiend lichtplan voor buiten, ingevuld met mooie designarmaturen en richtbare tuinspots zoals de Vibe XL, zodat de bewoners ook ’s avonds kunnen genieten van het uitzicht op de tuin en de beplanting. De buitenruimte is in aanleg en zal nog verder door ons worden verlicht.

Architect: Sjaak Goud Architect B.V.
Interieurstyling: Studio Jan des Bouvrie
Lichtplan en verlichting: Maretti Lighting