“Een goed lichtplan is de basis voor succes”, aldus Wim Hoopman van architectenbureau Studio Wim Hoopman. Samen met dochter Maxine (HIP Studio) creëert Wim verrassende en gedurfde interieurs, waarbij gastvrijheid een belangrijke rol speelt. “Licht heeft bij aanvang van onze projecten de hoogste prioriteit.”

Led lichttechniek biedt mogelijkheden

Opvallend in de interieurs van Maxine en Wim Hoopman is de eigenheid, de totaalbeleving. “Licht definieert een ruimte. Dankzij de verregaande innovaties op het gebied van ledverlichting zijn deze lichtbronnen nu perfect te implementeren in onze lichtplannen. CTA led in combinatie met geavanceerde lichtregeltechniek biedt de mogelijkheid elk interieur perfect, sfeervol en tot in detail uit te lichten.”

Vader en dochter delen passie voor design

De jarenlange relatie die Wim Hoopman heeft met Maretti Lighting vindt hij heel bijzonder. “Onze samenwerking dateert al vanaf de oprichting van Maretti Lighting en is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en begrip.”

“Denken in oplossingen is wat ons verbindt”, vindt ook Maxine. “Als architect is het fantastisch te ervaren dat een zakenpartner ons volledig begrijpt in ons creatieve proces. De stijl, het niveau, de flexibiliteit en creativiteit die Maretti Lighting aan de dag legt is uniek. Zij bieden ons de gelegenheid onze eigen verlichtingslijnen te ontwerpen die zowel creatief als commercieel kloppen, dat maakt ons trots. Dat wij onze collecties kunnen presenteren in een eigen boardroom in het pand van Maretti Lighting geeft een extra dimensie. Onze klanten zijn onder de indruk van de professionaliteit die het pand uitstraalt. Het onderstreept onze succesvolle samenwerking.”