“Een goed lichtpan is de basis voor succes”, aldus Wim Hoopman van architectenbureau HIP Studio. Samen met dochter Maxine creëert Wim verrassende en gedurfde interieurs, waarbij gastvrijheid een belangrijke rol speelt. “Licht heeft bij aanvang van onze projecten de hoogste prioriteit.”

Licht hoort bij een totaalbeleving

Opvallend in de interieurs van HIP Studio is de eigenheid, de totaalbeleving. “Licht definieert een ruimte. Dankzij de verregaande innovaties op het gebied van ledverlichting zijn deze lichtbronnen nu perfect te implementeren in onze lichtplannen. CTA led in combinatie met geavanceerde lichtregeltechniek biedt de mogelijkheid elk interieur perfect, sfeervol en tot in detail uit te lichten.” 

Samen werken aan de mooiste interieuroplossingen

De jarenlange relatie van HIP Studio met Maretti Lighting vindt Wim heel bijzonder. “Onze samenwerking dateert al vanaf de oprichting van Maretti Lighting en is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en begrip.” 

“Denken in oplossingen is wat Maretti Lighting en HIP Studio verbindt”, vindt ook Maxine. “Als architect is het fantastisch te ervaren dat een zakenpartner ons volledig begrijpt in ons creatieve proces. De stijl, het niveau, de flexibiliteit en creativiteit die Maretti Lighting aan de dag legt is uniek. Zij bieden ons de gelegenheid onze eigen verlichtingslijnen te ontwerpen die zowel creatief als commercieel kloppen, dat maakt ons trots.”

HIP Studio verlichtingscollectie

“Dat wij onze collecties kunnen presenteren in een eigen boardroom in het pand van Maretti Lighting geeft een extra dimensie. Onze klanten zijn onder de indruk van de professionaliteit die het pand uitstraalt. Het onderstreept onze succesvolle samenwerking”, besluiten Wim en Maxine.