De creaties van Marcel Wolterinck hebben een duidelijk signatuur; sober kleurgebruik, natuurlijke materialen en verfijnde details. Geheel in deze lijn ontwikkelt Maretti Lighting in samenwerking met Wolterinck Design al jaren technisch hoogstaande verlichtingsarmaturen voor de collectie van Marcel Wolterinck

Exclusief design voor buiten

De Costa serie is al meer dan tien jaar een van de topmodellen in onze Outdoor collectie. Deze exclusieve verlichtingslijn is gemaakt van massief RVS en wordt met de hand gelast in ons atelier. Puur vakmanschap! De speciale coating garandeert de duurzaamheid van elke Costa.

Alle armaturen uit deze zeer complete serie zijn eindeloos onderling te combineren, zodat de tuin, patio, gevel, eventuele tuinhuisjes en de oprijlaan in dezelfde stijl kunnen worden verlicht. 

Eenheid in stijl en sfeer

De Costa Wall en Laterna Mural geven uw entree of patio een geraffineerd uiterlijk en met de Costa Suspended boven uw eettafel op het terras wordt uw diner buiten even stijlvol als binnenshuis.

Pilaren krijgen een upgrade met de Costa Laterna en zorgen voor een warm welkom bij de oprijlaan of entree van de woning. Met de Costa Floor in verschillende hoogtematen is volop te variëren qua plaatsing in de tuin of op het terras.

De modellen Lungo en Pilar completeren de Costa Laterna serie. De Lungo is met zijn ruim tweeënhalve meter een prachtige moderne variant op de bekende hoge tuinlantaarn.

In onze webshop vindt u alle genoemde modellen van de Costa serie.