Werkelijk elke ruimte in ons pand dient ter inspiratie voor particulieren en ondernemers die zich bezighouden met interieurstyling en verlichting. Onze boardrooms zijn daarvan een lichtend voorbeeld.

Wij ontwikkelen samen met vooraanstaande Nederlandse designers unieke verlichtingscollecties en om deze samenwerking kracht bij te zetten hebben wij onze zes boardrooms elk door een andere designer laten inrichten. 

Van tijd tot tijd worden deze boardrooms geheel gerestyled en onlangs heeft de boardroom van Eric Kuster weer een metamorfose ondergaan.

Blakes en Carlton serie

Zijn liefde voor glamour combineert Eric Kuster met natuurlijke elementen en door vormen en materialen van de meubels te laten terugkomen in de armaturen sluit de verlichting naadloos aan bij het interieur, wat zorgt voor een rustige, chique look.

Blikvangers zijn de Blakes hanglampen, rijk uitgevoerd met bergkristal en voorzien van ledverlichting. Een andere nieuwe aanwinst in de collectie van Eric Kuster is de Carlton vloerlamp, ook deze is te bewonderen in de boardroom.