Een kwart eeuw Designverlichting van Maretti Lighting! Ik ben trots! Trots op het resultaat van 25 jaar keihard werken, trots op ons team, trots op onze prachtige producten en trots op onze samenwerkingsverbanden.

Op 19 augustus 1994 werd de naam Maretti officieel vastgelegd en in de afgelopen vijfentwintig jaar is deze naam uitgegroeid van een bedrijfsnaam naar een wereldwijd goed aangeschreven merknaam. 

Jubileumfeest

Dit 25-jarig jubileum hebben wij gevierd met eerst een heel geslaagde reis naar Praag met al het personeel en op 4 oktober een groots jubileumfeest. De in groten getale aanwezige genodigden werden getrakteerd op drankjes en culinaire verwennerijen en staken hun bewondering voor onze geheel vernieuwde showrooms en boardrooms niet onder stoelen of banken. Ook ons bedrijfsrestaurant annex Club 7 feestzaal had weer een metamorfose ondergaan, dankzij de enorme inspanningen van het personeel en de samenwerkende partijen.

Topartiesten

Na de uitreiking van het nieuwe jubileumboek, een overzicht van de mooiste collecties van alle designers met wie wij samenwerken, barstte het feest los met de topartiesten Peter Beense en DJ Coby Cabana en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van Glennis Grace!

Het feest duurde tot in de late uurtjes en was een enorm succes! Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst en bijdrage aan dit spectaculaire feest. Op naar het volgende jubileum!

Edgar Heins - CEO Maretti Lighting
Edgar Heins, CEO Maretti Lighting met ouders


Marcel en Anja Wolterinck (Wolterinck Laren)


Joey en Tanja Heins, Ralph Ibink en Piet-Jan van den Kommer (Piet Jan van den Kommer)


Michael Nijdam (Idea BV), met 2 dames


Heer en mevrouw van Unen (B&G Audio Solutions)


Cor Wielenga en Menno Meijer (Maretti Lighting)


Piet-Jan van den Kommer, Stephen Versteegh (Versteegh Design), Ralph Ibink (Piet Jan van den Kommer)


Mariska Jagt en Nancy Labordus (Studio Mariska Jagt)


Chantal en Nick Otten (Indivipro)


Vlnr: Anke van Beek (brands-concept), Maxine Hoopman en Wim Hoopman (HIP Studio), Mariska Jagt (Studio Mariska Jagt), Osiris Hertman (Studio Osiris Hertman), Edgar Heins (Maretti Lighting), Marcel Wolterinck (Wolterinck Laren), Patrick Russ (Patrick Russ & Interiors), Jeroom Jansen (Grand & Johnson), Sander van Eijck (Cocoon Living), Bianca van Dinteren (Studio Jan des Bouvrie), Bertel Grote (Grand & Johnson), Herman Peters (Herman Peters Interiordesign)


Vlnr: Sander van Eijck (Cocoon Living), Patrick Russ (Patrick Russ & Interiors), Osiris Hertman (Studio Osiris Hertman), Mariska Jagt (Studio Mariska Jagt), Bertel Grote (Grand & Johnson)
Jelena en Herman Peters (Herman Peters Interiordesign), Jay Tabak en Laska van der Let (Laska Metaal)


Hans Luiken (Dofine), Yves Gijrath (LXRY Media), Signe Kai-Sørensen


Jan Swinkels (Wonderwall Studios), Charlotte Emmerig (Lotz Interiordesign & Styling), Chris Tap (Chris Tap Sculptures)


Glennis Grace


Glennis Grace


DJ Coby Cabana


Peter Beense