Nieuws

24Jun
24Jun

In een wit interieur is verlichting bij uitstek de ultieme sfeermaker. Chique maatwerkarmaturen uit de Maretti Black Label collectie, voorzien van de nieuwste lichtbronnen en geavanceerde dimtechiek, dragen in deze ultramoderne villa bij aan een warm thuisgevoel.

24Jun
24Jun

Lef, dat is wat Jan des Bouvrie typeert in zijn jarenlange carrière als ontwerper en wat hij waardeert in degenen met wie hij werkt. “Ik heb Nederland anders leren wonen. Door interieurs te ontwerpen met als basis eenvoud en licht, zijn we eindelijk af van die donkere meubels en tapijten."

24Jun
24Jun

De verlichtingscollectie van Jan des Bouvrie is onlangs uitgebreid met de Framelight en Framelight Slim series. Deze ultramoderne lampen tonen duidelijk zijn bekende signatuur; strakke lijnen en kubistische vormen.

24Jun
24Jun

SALE

Geplaatst door Maretti Admin
Wegens vernieuwing van onze Hotelcollectie nu in de Sale: de mooie Kubico en Hilton wandlampen.

24Jun
24Jun

Een heldere uitleg over LUX

Geplaatst door Maretti Admin
Waar je vroeger bij de keuze van een lichtbron alleen maar lette op het wattage en de fitting, dien je tegenwoordig als consument kennis te hebben over Kelvin, CRI, lumen, candela en lux. In de vorige nieuwsbrieven gaven we uitleg over Kelvin, CRI en Lumen. Deze keer belichten we de term LUX.

30May
30May

“Interior and products become one”

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Brands Concepts staat voor producten die samenvloeien met het interieur; het creëren van de perfecte harmonie. “Belangrijk is dat de lampen die we ontwerpen een onderdeel zijn van het totale interieur of exterieur,” aldus Anke, een van de designers achter het merk Brands Concepts.

30May
30May

Begin dit voorjaar vrolijk met het creëren van een frisse nieuwe styling van je interieur. Een leuke nieuwe lamp mag hierin niet ontbreken en deze fijne design hanglampen geven de lente-look direct een boost!

30May
30May

High end design in verlichting

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
In opdracht van Doorschodt Onroerend Goed hebben wij het lichtplan mogen verzorgen voor drie state-of-the-art residences in Amsterdam Oud-Zuid.

30May
30May

Een heldere uitleg over LUMEN

Geplaatst door Maretti Admin
Waar we vroeger uitsluitend in wattages spraken als het ging om de keuze van een lichtbron, spreken we tegenwoordig over Kelvin, CRI, lumen , candela en lux. In de vorige nieuwsbrieven kwamen Kelvin en CRI aanbod. Nu leggen we de term LUMEN uit.

26Apr
26Apr

Klanten welkom in showroom Maretti Lighting

Geplaatst door Maretti Admin
U bent van harte welkom. Onze showroom is tijdens kantooruren gewoon toegankelijk voor onze klanten. U bent zonder afspraak van harte welkom, maar een telefoontje vooraf stellen wij op prijs. Onze showrooms en vergaderruimtes zijn dermate groot dat wij gepaste afstand kunnen bewaren, conform de richtlijnen van het RIVM.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 213

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5