Nieuws

15Jan
15Jan

HEXAGON, ORIGINEEL MAATWERK

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt.

15Jan
15Jan

We spraken er al over in de vorige Nieuwsbrief; energie is fors duurder geworden dit jaar, verstandig dus om over te schakelen op led lichtbronnen. Onze Girato en Atmos zijn prachtige vervangers van de traditionele gloeilampen.

15Jan
15Jan

LED’s get ZEN

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin heeft een aantal verbouwingen doorgevoerd, allen onder leiding van de eigenaar, en de Wellness op de benedenverdieping heeft hierbij ook een metamorfose ondergaan. Een ruimte als deze vraagt om een uitgekiend lichtplan met uitstekende dimtechnieken.

15Jan
15Jan

Vér buiten de lijnen kleuren, dat is Hans Kuijten ten voeten uit. Al van jongs af aan creëert hij op papier driedimensionale werelden, ruimtes, verbeeldingen en creaties. Werelden vol beleving, om in weg te dromen. Niet zomaar een ontwerper, maar een kunstenaar van magische momenten en meesterlijke interieurs.

15Jan
15Jan

Verlichting van Maretti Lighting kom je écht overal tegen. De parkeermanager van Gemeente Almere benaderde ons voor de levering van verlichting voor de fietsenstalling in de Almere Citymall.

15Jan
15Jan

Meet the Masters of Interior!

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Het ETC Design Center Europe in Culemborg biedt op ruim 15.000m² een schat aan wooninspiratie voor het hogere segment, getoond door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur.

14Jan
14Jan

Maretti Lighting presenteert nieuwe collecties

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Van 18 t/m 22 januari presenteren wij onder meer onze nieuwe Designercollecties op de beurs Maison&Objet in Parijs.

30Nov
30Nov

Noorderlicht in Zuiderduin

Geplaatst door Maretti Admin
Als een sprookje zo mooi is het licht in het zwembad van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. In deze ambiance, onder een prachtige sterrenhemel en in een kleurenpracht die doet denken aan de Aurora Borealis, is zwemmen een bijzondere belevenis.

29Nov
29Nov

Vernieuwd Grand Café Hof van Saksen

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HIP Studio heeft onlangs het nieuwe interieur van het Grand Café in het hoofdgebouw van Hof van Saksen ontworpen en uitgevoerd. De gehele ruimte is opnieuw ingedeeld met een mooie open keuken en een prachtige bar in het hart van de ruimte.

29Nov
29Nov

Overschakelen op LED loont

Geplaatst door Maretti Admin
Een lagere energierekening begint bij een lager verbruik. Elke besparing is er één en besparen op het verbruik van energie door aanschaf van de juiste lampen is vrij simpel. Een LED lamp is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten en tegenwoordig ook in allerlei lichtkleuren, dimbaar en CTA. Een LED lichtbron gaat wel 30.000 branduren mee en verbruikt aanzienlijk minder stroom. Daarmee verdient hij zich al op korte termijn terug.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5