Nieuws

17Jul
17Jul

De overtreffende trap van luxe

Geplaatst in Designers door maretti Admin
Het feit dat de bewoners het huis naast dat van hen erbij kochten en er van twee woningen één riante villa werd gemaakt was natuurlijk al luxe op zich, maar het kan altijd nóg luxer, moet Patrick Russ gedacht hebben, toen hij het interieur van dit dubbele woonhuis ontwierp.

16Jul
16Jul

Interieurdesigner Patrick Russ speelt met licht; zijn Lightning collectie geeft een brede, verstrooide lichtval die zorgt voor een feeërieke sfeer.

15Jul
15Jul

Wat op het oog een gewone inbouwspot lijkt, blijkt in een handomdraai om te toveren tot een slanke, elegante richtbare spot, waarmee je dankzij de ingebouwde, verwisselbare led-module elk item in het mooiste licht zet.

14Jul
14Jul

Sale Kubico en CURITIBA

Geplaatst door Maretti Admin
Zomerse aanbiedingen met hoge kortingen; de Kubico wall, mooi design voor naast je bed en de Curitiba, een kantelbare inbouwspot voorzien van Led.

13Jul
13Jul

Driftig baasje die Bas Mul

Geplaatst door Maretti Admin
Sinds 2020 is Maretti Lighting sponsor van driftcoureur Bas Mul. In de afgelopen maand heeft hij zich meermalen gekwalificeerd voor diverse internationale races en super prestaties geleverd. Wij zijn fan!

28May
28May

Een waanzinnig uitziende bar, die ’s avonds dankzij een uitgekiend lichtplan kan worden omgetoverd tot een dynamische club, dát wilde Antoine Bulsink ook in zijn bedrijf. Hans Kuijten en team Maretti haalden alles uit de kast en gingen bij Bulsink voor het allermooiste resultaat.

28May
28May

HALA Lighting, 100% handmade Dutch Design!

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HALA lampen hebben een tijdloos karakter door hun elegantie en minimalisme en staan symbool voor gedegen kwaliteit en industriële vormgeving. HALA lampen voeren ons terug naar vervlogen tijden, maar zijn voorzien van hedendaagse technieken, zoals LED lichtbronnen. Onze HALA Sliced serie voegt daar nog een luxe design aan toe. Met de hand vervaardigd garandeert de ambachtelijke kwaliteit van deze traditionele HALA interieuritems.

28May
28May

De Palermo LED is een strak vormgegeven ronde, randloze inbouwspot, waarvan de lichtbron tot 40 graden gekanteld kan worden.

27May
27May

De kracht van Maretti Lighting zit in ons teamwork! Op elke divisie in ons bedrijf werken specialisten en deskundige vakmensen. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en stellen hierbij aan u voor; onze binnendienst, het kloppend hart van onze organisatie!

26May
26May

Cerchi Collezione; Italiaanse schoonheid

Geplaatst door Maretti Admin
Deze opvallende verschijning in prachtig glanzend chroom zet de toon in je interieur! Met een afmeting van maar liefst 105cm x 155cm is dit een ware eyecatcher!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 314

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5