Nieuws

25Jun
25Jun

Lichtplan vól flexibele oplossingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is een van onze zeer gewaardeerde vaste klanten. Voor ons meest recente project, de Zuiderduinzaal, ontwierpen wij een heel specifiek lichtplan en uiteraard weer bijzondere maatwerkarmaturen. Het transport van deze grote Barcelona’s bleek een enorme uitdaging!

25Jun
25Jun

Een lichtplan kun je best zelf maken

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Ga je verhuizen of verbouwen? Denk dan eens aan een echt lichtplan voor je woning, daarmee creëer je je meest persoonlijke sfeer. Wordt je huis nog gebouwd? Dan is het zaak al in het beginstadium na te denken over de verlichting en lichtpunten, zodat alle aansluitpunten op de juiste plek zitten en bedrading mooi weggewerkt kan worden.

25Jun
25Jun

Designercollectie in Hotel Rules

Geplaatst door Maretti Admin
Maretti Lighting leverde alle verlichting voor de 6e aflevering van Hotel Rules, waarin de teams aan de slag gingen in de B&B van manege De Rekkendonken.

25Jun
25Jun

Maretti Lighting feliciteert Jeroen van Zwetselaar met de opening van zijn nieuwe kantoor in Bloemendaal!

25Jun
25Jun

Geef je badkamer een luxe upgrade met betaalbare designverlichting, speciaal voor badkamers. Maretti Lighting biedt luxe armaturen die een badkamerinterieur verfraaien en voor een juiste lichtbalans zorgen.

26May
26May

Oogstrelend design

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
De nieuwe winkel van Reyer en Liezel Lafeber is door VSB Wellness compleet gerestyled met een interieur van wereldklasse. Een heel bijzonder lichtobject siert de entree; de Spectacle!

26May
26May

Parelwit paradijs

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Als ruimte je lief is, is dit een paradijs! Een friswitte villa op tropisch Curaçao, waarvan het interieur is samengesteld door de eigenaresse zelf, met de meubels én het deskundig advies van Eric Kuster. Hoe mooi kan het leven onder de zon zijn!

26May
26May

Tribe serie in nieuwe eigentijdse kleur

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Piet Boon heeft reeds diverse verlichtingslijnen ontworpen die wij mogen produceren. Paradepaardje is de Tribe serie, een zeer geraffineerd ontwerp dat in een nieuwe eigentijdse kleur werd gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile 2019 in Milaan.

26May
26May

Faro serie tuinverlichting

Geplaatst door Maretti Admin
Een mooie nieuwe aanwinst voor je tuin of terras deze zomer is de FARO en de VIbe serie tuinverlichting.

26May
26May

Maretti Lighting steunt Orange Babies

Geplaatst in Sponsering door Maretti Admin
Orange Babies zet zich in voor HIV geïnfecteerde kinderen en moeders in Afrika. Maretti Lighting stelde een grote Paris Chandelier beschikbaar voor een charity diner ten behoeve van dit Goede Doel.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5