Nieuws

22Apr
22Apr

Evolutie van een ontwerp, de Dream.

Geplaatst in Designers door maretti Admin
Ditmaal tonen we een uniek idee van Robert Kolenik, vormgegeven in onze designstudio en uitgewerkt tot een prachtig lichtontwerp, op maat gemaakt voor een specifiek project. En nu een van de meest toegepaste armaturen uit onze Designercollectie!

22Apr
22Apr

Van villa naar riante villa; in een jaar tijd heeft deze villa een complete metamorfose ondergaan. Het toch al moderne interieur is door partners van InteriorMX gerestyled met uiterst innovatieve en luxe producten.

22Apr
22Apr

Hartje Amsterdam, met uitzicht op groen en in een monumentaal pand, dát is bijzonder wonen. Team Maretti maakte een lichtplan waarbij een ruimtelijk effect centraal staat en leverde de verlichting voor dit luxe appartement.

22Apr
22Apr

Een nominatie voor deze award betekent heel veel voor de eigenaren Judith en Eugene Vaessen van de Gerardushoeve en is een kroon op het werk van interieurdesigner Hans Kuijten. Hij behoort hiermee tot de top van alle interieurontwerpers in de wereld.

22Apr
22Apr

Tijdens de consumenteninspiratiedag is het ETC Design Center Europe speciaal geopend voor de consumenten.

22Apr
22Apr

Nieuwe designcollecties voor binnen en buiten

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Dit eerste woon- en lifestyle event georganiseerd door The Art of Living was een inspirerende omgeving voor zowel particulieren als professionals. Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties in onze stand, waarin wij nieuwe en verrassend originele ontwerpen van topdesigners en uit eigen studio, zoals de Mix&Match collectie, onder de aandacht brachten.

20Mar
20Mar

Un petit tour de France in Hotel Zuiderduin

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Art Deco is helemaal terug. Sommige etablissementen lenen zich bij uitstek voor deze stijl, zo ook de brasserie van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De aparte verlichtingsitems onderstrepen het Art Deco design en geven het interieur een Frans tintje, très chic!

20Mar
20Mar

Line|UP A minimal design of lines

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Minimalistisch denken en toch groots uitpakken, dat deed Ingrid Roos met de Line|UP. Slechts drie lijnen vormen de basis van deze vloerlamp, die werkelijk in elk interieur past, want ook de stijl van de lichtbron bepaalt de look. En die kies je zelf! Een mooie klassiek vormgegeven variant of eentje volgens de laatste interieurtrends, alles is mogelijk.

20Mar
20Mar

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Begin dit jaar opende Chef-kok en SVH Meesterkok Ron Blaauw de deuren van Ron Gastrobar Indonesia Downtown. Het lichtplan werd door Maretti Lighting aangepast aan het nieuwe concept met RGB led lantaarns als blikvangers.

20Mar
20Mar

Begin dit voorjaar vrolijk met het creëer van een frisse nieuwe styling van je interieur. Een leuke nieuwe lamp mag hierin niet ontbreken en deze fijne design hanglampen uit onze vtwonen collectie geven de lente-look direct een boost!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5