Nieuws

18Dec
18Dec

Over the top, out of the box, zinnenprikkelend en gedurfd; ‘House of Secret Lovers’ maakte heel wat tongen los!

18Dec
18Dec

Mix&Match met de Glass Jewel

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Zoveel interieurs, zoveel wensen. Daarom worden in de fabriek van Maretti Lighting maatwerk armaturen met de hand vervaardigd. In modulaire armaturen zien wij de toekomst. Armaturen die door aanpassing van bijvoorbeeld de vorm van de plafondplaat, het ophangsysteem of het aantal hanglampen perfect aansluiten bij een interieurontwerp of passend gemaakt kunnen worden in een ruimte.

18Dec
18Dec

Maison&Objet, Paris van 17 t/m 21 januari 2020

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Ready for the new generation. Van 17 t/m 21 januari 2020 presenteert Maretti Lighting zich op de internationale interieurbeurs Maison&Objet in Parijs.

18Dec
18Dec

Ooit was dit de plek waar de President van de Concelho zijn weekenden doorbracht. Het pand raakte in onbruik en werd een ruïne. Wat bleef was het sublieme uitzicht. Oaktree Projects zorgde dat deze villa in ere werd hersteld en schakelde Maretti Lighting in voor de verlichting.

18Dec
18Dec

Terugblik op Excellent Woonbeurs 2019

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Ruim 22.000 bezoekers bezochten de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam en deden unieke wooninspiratie op.

18Dec
18Dec

HORECAVA , RAI Amsterdam

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Maretti Lighting en PMP Furniture slaan handen ineen. Een bezoek aan de Horecava is een complete en gevarieerde experience met een blik op de toekomst. Naast een volledig aanbod van producenten en leveranciers in de horecabranche, laten de (chef)koks je genieten van hun culinaire hoogstandjes.

22Nov
22Nov

Maatwerk is de specialiteit van Maretti Lighting. Designers en andere interieurspecialisten weten ons te vinden wanneer ze een 'lumineus' idee hebben. Het rijke interieur van deze villa is ontworpen door Herman Peters en ook hij had specifieke wensen ten aanzien van de verlichting, die wij dankzij ons maatwerk perfect konden invullen.

22Nov
22Nov

Masters of LXRY 2019

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
InteriorMX pakt uit met hun meest spraakmakende stand ooit tijdens de Masters of LXRY 2019! Van 12 t/m 16 december staat de RAI Amsterdam in het teken van Liefde tijdens deze Love-edition van de grootste luxebeurs ter wereld.

22Nov
22Nov

Infinito by Wolterinck

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Voortdurende innovatie in design en techniek kenmerkt de verlichtingscollectie van Maretti Lighting. Bij het ontwerpen van onze lichtplannen maken wij steeds vaker gebruik van modulaire armaturen. Deze bieden een interieurdesigner eindeloze mogelijkheden in zijn of haar interieurontwerp. Wij presenteren nu: de Infinito by Wolterinck.

22Nov
22Nov

Meet the Masters of Interior!

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Het ETC Designcenter Europe in Culemborg biedt op ruim 15.000m² een schat aan wooninspiratie voor het hogere segment, getoond door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 181

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5