Nieuws

11Feb
11Feb

Evolutie van een ontwerp

Geplaatst door Maretti Admin
Een uniek idee, vormgegeven in onze designstudio en uitgewerkt tot een prachtig lichtontwerp, op maat gemaakt voor een specifiek project. En dan?

11Feb
11Feb

Een deel van onze binnentuin is door Yokoso Japanese Gardens voorzien van een wel heel bijzondere sfeer. Dit Nederlandse bedrijf weet met het realiseren van moderne en authentieke Japanse tuinen een brug te slaan tussen culturen.

11Feb
11Feb

Op wereldreis in het vernieuwde hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee; via het Noorderlicht in het zwembad en de Hollandse kust in de wellness, is het tijd voor een pint in de Ierse pub.

11Feb
11Feb

Populair op Maison&Objet Parijs

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Designverlichting van Maretti Lighting springt altijd in het oog. De bijzondere ontwerpen getuigen van creatief vakmanschap en dat was ook duidelijk te merken op de beurs Maison&Objet in Parijs afgelopen maand.

11Feb
11Feb

Designercollectie siert tv-studio

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Topstukken uit onze designerscollectie, ontworpen door Nederlandse designers, geven de studio van Koffietijd en 5 Uur Live een originele uitstraling. Sfeervol licht met een ‘WOW’-effect!

10Feb
10Feb

Uitnodiging Bedrijfsbezoek Maretti Lighting

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Speciaal voor interieurprofessionals organiseert De Stijlgroep op dinsdag 5 maart een inspirerend bedrijfsbezoek over verlichting in interieurstyling bij Maretti Lighting in Almere.

15Jan
15Jan

HEXAGON, ORIGINEEL MAATWERK

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt.

15Jan
15Jan

We spraken er al over in de vorige Nieuwsbrief; energie is fors duurder geworden dit jaar, verstandig dus om over te schakelen op led lichtbronnen. Onze Girato en Atmos zijn prachtige vervangers van de traditionele gloeilampen.

15Jan
15Jan

LED’s get ZEN

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin heeft een aantal verbouwingen doorgevoerd, allen onder leiding van de eigenaar, en de Wellness op de benedenverdieping heeft hierbij ook een metamorfose ondergaan. Een ruimte als deze vraagt om een uitgekiend lichtplan met uitstekende dimtechnieken.

15Jan
15Jan

Vér buiten de lijnen kleuren, dat is Hans Kuijten ten voeten uit. Al van jongs af aan creëert hij op papier driedimensionale werelden, ruimtes, verbeeldingen en creaties. Werelden vol beleving, om in weg te dromen. Niet zomaar een ontwerper, maar een kunstenaar van magische momenten en meesterlijke interieurs.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5