Nieuws

22Oct
22Oct

C’avante en Maretti Lighting

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Award winning design! Met trots kijken we terug op de samenwerking met C’avante tijdens de Beurs Eigen Huis, waar wij met onze designverlichting een bijdrage mochten leveren aan de ‘Award voor Mooiste Stand’ op deze beurs!

22Oct
22Oct

’t Kalverveen te Hattem

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Puur en rustgevend, een interieur dat allure uitstraalt. Jutta Junge-Wentrup van Anders Style bleef dichtbij de originaliteit van het pand, een karakteristiek landhuis uit 1894, waarin de Neoclassicistische elementen nog duidelijk aanwezig zijn. Een zakelijk chique ontwerp, met oog voor detail.

22Oct
22Oct

De aantrekkingskracht van de MagneTrack

Geplaatst door Maretti Admin
De MagneTrack blijkt een gouden vondst en is inmiddels een gewaardeerd product uit onze collectie. Deze versie van een magnetische rails met spots, die wij in veel van onze projecten toepassen, is door Maretti Lighting zelf ontworpen en ontwikkeld en uniek in Nederland.

22Oct
22Oct

Excellent Woonbeurs

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Excellent Woonbeurs, 26 t/m 28 oktober in Ahoy Rotterdam. Maretti Lighting verzorgt als officieel partner de complete verlichting voor dit grootse Woon & Lifestyle event. Samen met de overige beurspartners staan we garant voor een ultieme interieurbeleving voor de beursbezoekers.

21Oct
21Oct

RTL Woonmagazine designers

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Wekelijks zien wij in de metamorfose van RTL Woonmagazine de mooiste interieurs van de designers met wie wij samenwerken en wiens verlichtingsontwerpen wij mogen produceren. Onlangs nog toonden Mariska Jagt en Osiris Hertman hun verrassende creaties en oogstten daarmee veel lof bij de dankbare en tevreden bewoners.

18Sep
18Sep

Maximaal resultaat met mini make-over

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Soms is een kleine verandering al voldoende voor een groots verschil in uitstraling. Daar weten ook de teams van Michel Arendsen Kappers alles van.

18Sep
18Sep

De impact van geur

Geplaatst door Maretti Admin
Geuren bepalen tot op zekere hoogte de gemoedstoestand van mensen. Ook op de werkvloer kan de juiste geur zorgen voor ontspanning en een verhoging van de concentratie en effectiviteit. Delùsh Fragrances is specialist op dit gebied en prikkelt de zintuigen bij Maretti Lighting.

18Sep
18Sep

Terugblik op Maison&Objet Paris 2018

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties die wij onlangs in Parijs presenteerden tijdens Maison&Objet 2018. Complimenten voor ons team dat in korte tijd een geweldig mooie stand had opgebouwd, waar de luxe vanaf straalde.

18Sep
18Sep

Het was een uitdaging op vele fronten: een warme sfeer creëren in een omgeving waar het altijd vriest. Kroeze Interieurbouw stuurde zijn beste interieurspecialisten en ook een topteam van Maretti Lighting ploegde zich een weg door de sneeuw naar deze archipel in de Noordelijke IJszee.

18Sep
18Sep

Exclusieve beurs voor de tuinprofessional

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event in het Inspyrium te Cuijk.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5