Nieuws

29Oct
29Oct

25 Jaar Maretti Lighting!

Geplaatst door Maretti Admin
Een kwart eeuw Designverlichting van Maretti Lighting! Ik ben trots! Trots op het resultaat van 25 jaar keihard werken, trots op ons team, trots op onze prachtige producten en trots op onze samenwerkingsverbanden.

28Oct
28Oct

Leidend in een lichtplan zijn de architectuur, het interieurontwerp en de wensen van onze klanten. Voor Spa One in Oosterhout vormden de verschillende hoogten en vides in het gebouw een creatieve uitdaging voor team Maretti en waren aanleiding voor het ontwerpen van nieuwe verlichtingsspecials.

28Oct
28Oct

Villa vol verleidingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Licht, lucht en heel veel leefruimte. In het design van deze villa ligt de nadruk op daglicht. Het lichtplan is met veel zorg ontworpen, met luxe inbouwarmaturen die precies die plekken uitlichten waar het daglicht niet bij kan en design hanglampen die opvallen in de ruime hal en enorme open keuken.

28Oct
28Oct

Maison&Objet Paris, 2019

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
De samenwerking met PMP Furniture was wederom een succes! Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties die wij in hun stand presenteerden tijdens Maison&Objet 2019.

28Oct
28Oct

Excellent Woonbeurs

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Maretti Lighting verzorgt tijdens dit grootse Woon & Lifestyle event de verlichting in de B-Exclusive stand, ingericht door designer Stephen Versteegh. Samen met de overige partners van B-Exclusive staan we garant voor een ultieme interieurbeleving voor de beursbezoekers.

24Sep
24Sep

Restaurant Lake House, Rotterdam

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Het is puur genieten in paviljoen Lake House, gelegen in het Lage Bergse Bos. Een trendy chique en prachtig uitgelicht interieur, verrukkelijke gerechten, superieure wijnen, een goede kop koffie en op zijn tijd de gezellige klanken van de dj; elk bezoek is een feestje.

24Sep
24Sep

LOTZ en Lenarduzzi

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Lenarduzzi zet ABE op voetstuk! De tafellamp uit de door LOTZ ontworpen ABE collectie is nu ook verkrijgbaar met een granieten voet van Lenarduzzi Natuursteen. Een lichtend voorbeeld van synergie.

24Sep
24Sep

Licht kleurt je dag (en nacht!)

Geplaatst door Maretti Admin
Maak je huis alvast gezellig voor de herfst en winter. Een warme, knusse sfeer creëer je in een handomdraai met CTA en RGB lichtbronnen.

24Sep
24Sep

De nominatie voor de RESTAURANT & BAR DESIGN AWARDS 2019 heeft restaurant Gerardushoeve een plek in de top 20 van de wereld opgeleverd!

26Aug
26Aug

Vijftig tinten bruin

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Zelden zie je zoveel nuances van één kleur in een interieur. Stephen Versteegh stelde met bijzondere combinaties dit rijke interieur samen. Onze designarmaturen en ontwerpen uit eigen atelier zijn er met zorg bij uitgekozen om hun kleur en vormgeving. Warmwitte ledlijnen geven de sfeer een extra boost.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5