Nieuws

01Nov
01Nov

Open Dag 18 november

Geplaatst door Maretti Admin
Graag nodigen wij u uit voor onze Open Dag. Een bezoek aan onze geheel vernieuwde showrooms en boardrooms met verrassende nieuwe collecties van topdesigners en onze uitgebreide collectie buitenverlichting biedt u volop inspiratie. Ervaar hoe onze designverlichting een interieur doet leven! In onze Light Experience Room tonen wij alle noviteiten op het gebied van lichtregeltechniek. Wij hopen u op 18 november te mogen verwelkomen!

01Nov
01Nov

CTA , sfeer in een handomdraai

Geplaatst door Maretti Admin
Herfst, de dagen worden korter en binnen mag het weer knus en gezellig gemaakt worden. En die gezellige sfeer bereiken doen we vooral met licht, of beter, met minder licht. Het simpel dimmen van een lamp is alweer achterhaald; de nieuwste ontwikkeling in dimtechnologie is de CTA (Colour Temperature Adjusted) lichtbron.

01Nov
01Nov

Monique des Bouvrie: Lichtdesign met lef

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Monique des Bouvrie ontwerpt met lef en liefst met een knipoog. Van haar mag een interieuritem best een tikkeltje gek zijn, zeker niet saai en vooral niet te serieus. Haar nieuwe verlichtingslijn is gebaseerd op het surrealisme.

01Nov
01Nov

'Must go' voor interieurprofessionals

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
De Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 5 t/m 8 november 2017 en is uitsluitend toegankelijk voor de professionele markt. Het is één van de belangrijkste vakbeurzen binnen de Europese meubelsector. Exposanten uit heel Europa presenteren hier hun topcollecties en nieuwste trends. De beurs is duidelijk gesegmenteerd, dus overzichtelijk, en de moeite waard voor elke professional in de interieurbranche.

01Nov
01Nov

Professionaliteit en stijlvol design in een inspirerende omgeving: ETC Expo is het ultieme platform voor iedereen die werkzaam is in de wereld van interieurstyling en richt zich op het hogere segment van de markt. Maretti Lighting biedt hier designers, architecten, stylisten en winkeliers een toonaangevend aanbod van exclusieve verlichting.

21Sep
21Sep

MuseumMORE - Kasteel Ruurlo

Geplaatst door Maretti Admin
Het was nogal een uitdaging; ontwerp een verlichtingsconstructie voor in een trappenhuis van een kasteel dat voor publiek toegankelijk is. De ruimte is smal en hoog, het armatuur moet solide zijn en het moet passen bij het museum en het monumentale karakter van het kasteel. Maretti Lighting ging de uitdaging graag aan!

21Sep
21Sep

Combat, de ultieme fitness spot

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Reisorganisatie Otravo maakt haar ambitie om een van de meest vitale bedrijven van Nederland te worden helemaal waar met de realisatie van een gym en relaxruimte speciaal voor het personeel.

21Sep
21Sep

Werken aan een stralende glimlach, daarvoor heb je perfect licht nodig!

21Sep
21Sep

JUG AT-L, hanglamp nieuwe stijl

Geplaatst door Maretti Admin
Voor het eerst te zien op de beurs Maison&Objet in Parijs en direct in de smaak gevallen bij het publiek, de nieuwe JUG AT-L!

21Sep
21Sep

De aantrekkingskracht van de Glass Jewel

Geplaatst door Maretti Admin
Corrie Hop, eigenaresse van restaurant Silver Wine&Dine was op slag verliefd toen ze de Glass Jewel van Maretti Lighting op de Horecava zag hangen. Díe wilde ze op een prominente plek in haar nieuwe, luxe restaurant in Lelystad. Op 4 september was de grote dag; de officiële opening! Lelystad is een bijzonder restaurant rijker!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5