Nieuws

20Jun
20Jun

Wonen als God in Frankrijk

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
KC interior design en Maretti Lighting: a Match made in Heaven. Ongekende luxe op een fenomenale plek. Een woonomgeving om helemaal tot rust te komen. Het interieurontwerp van deze villa is sereen en ademt design. Onze mooiste armaturen geven het extra glans.

20Jun
20Jun

De exclusieve verlichtingscollectie die wij produceren voor Studio Piet Boon is uitgebreid met de HALO serie. Authentiek Piet Boon design, gekenmerkt door subtiel materiaalgebruik, ingetogen kleuren en functionaliteit.

20Jun
20Jun

Nieuw licht op de zaak

Geplaatst door maretti Admin
Vermeulen Carrosserieën B.V. heeft een fikse groei doorgemaakt en liet een nieuw pand bouwen in Oosterhout door Voortman Steel Construction. Huiselijk en gezellig, met wat minder de nadruk op ‘werk’, dát was de wens van de klant voor het interieur. Koren op de molen van team Maretti, wij creëren graag sfeer!

20Jun
20Jun

Kies voor een collectorsitem van HALA!

Geplaatst door Maretti Admin
Nu in de sale in onze webshop; prachtige tijdloze ontwerpen uit ons HALA assortiment. Kies je voor de Tommy, de Galaxy of voor de Moon hanglamp, dan kies je voor kwaliteit, tijdloos design en heb je bovendien een collectorsitem in huis!

20Jun
20Jun

Milaan Roadshow @YOUR by Osiris Hertman

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Na de succesvolle lancering van zijn nieuwe collectie tijdens Salone del Mobile in Milaan, zal topdesigner Osiris Hertman deze nogmaals presenteren in de fantastische conceptstore YOUR in de Kloosterstraat te Antwerpen.

20Jun
20Jun

Tijdens een bezoek aan ons hoofdkantoor zagen hobbyfotografen Carmela Capone en Wim Messink in de luxe ingerichte showrooms van Maretti Lighting dé perfecte ambiance voor de trouwreportage van bruidspaar Jonkhart.

16May
16May

Herbouw hotel Van der Valk, Heerlen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
ONZE MOOISTE HOSPITALITY SPECIALS. Na een verwoestende brand in hotel Van der Valk in Heerlen vorig jaar, is het hotel vernieuwd en zijn de lobby en het restaurant volledig herbouwd en mooier dan ooit. Onze meest bijzondere armaturen sieren dit hotel.

16May
16May

Je zou er bijna blijven slapen… Ervaar de ultieme lichtbeleving en kom inspiratie opdoen voor uw project, groot of klein. Of u nu een villa, hotel, kantoor, winkel of restaurant bezit, iedere branche is vertegenwoordigd in onze unieke showrooms, elk ingericht door specialisten uit die branche. Wij beschikken zelfs over een unieke hotelsuite die niet zou misstaan in een vier of vijfsterrenhotel!

16May
16May

Krachtig ontwerp, helemaal van deze tijd; de Tube XL is dé blikvanger in je huis. Gedurfd boven een eethoek, praktisch boven een bureau, stoer voor op een jongenskamer, hip in de man-cave.

16May
16May

Restyling Restaurant Nobel, Ameland

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
FRIS EN UITNODIGEND, EEN INTERIEUR MET KARAKTER. Een complete restyling van het restaurant met behoud van vertrouwde details voor het vaste publiek, dát was de uitdaging voor ESTIDA Interior Design en Concept Development. Een up to date lichtplan werd verzorgd door Maretti Lighting.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5