Nieuws

17Feb
17Feb

Hospitality anno nu! -UPDATED-

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hans Kuijten staat bekend om zijn sensationele projecten en opzienbarende metamorfoses van interieurs. Zijn nieuwste project, Hotel Brinkzicht in Vledder, weerspiegelt zijn enorme creativiteit en vakmanschap, waarmee hij de dorpse gastvrijheid van dit hotel wist te vertalen naar een onherkenbaar nieuw, 2.0 interieurconcept. Het resultaat is weer verbluffend mooi!

22Jan
22Jan

Het tuinseizoen gaat weer beginnen, hét ideale moment voor een bezoek aan de beurs TuinIdee. In de stand van Maretti Outdoor Lighting treft u onze complete nieuwe collectie buitenverlichting aan.Hier kunt u ook terecht voor alle informatie over ons 12Volt systeem.

17Jan
17Jan

Luxe basisverlichting met een groot effect

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
De weelde van dit door Caren Pardovitch ontworpen interieur vraagt om de perfecte basisverlichting, waarvan de lichtval en het effect ervan op het interieurontwerp belangrijker zijn dan het armatuur zelf.

16Jan
16Jan

Verrassend eigentijds lichtdesign

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
DINMAR Fashion Store Amsterdam. In opdracht van Original Spaces B.V. ontwierp Maretti Lighting een verrassend eigentijds lichtplan voor de DINMAR Fashion Store in Amsterdam, een concept van Jandino Asporaat en Marcel Rocha in samenwerking met eigenaresse en uitbaatster Cath Sanders.

15Jan
15Jan

Synergie in interieurdesign

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Blijf op de hoogte van trends, innovaties en alle andere noviteiten in de interieurwereld. Op Maison&Objet komt alles samen in een perfecte synergie. Lifestyle, design, architectuur en inspirerende events. Beleef het op deze internationale, vooraanstaande beurs in Parijs.

18Dec
18Dec

Club 7

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Dankzij het geweldige ontwerp van Hans Kuijten heeft het bedrijfsrestaurant van Maretti Lighting zo'n exclusieve uitstraling en sfeer gekregen dat je je waant in New York of Hongkong!

18Dec
18Dec

Maretti Lighting is trots op de geweldige samenwerking met alle partners van InteriorMX.

18Dec
18Dec

Luxury Ring Pendant

Geplaatst door Maretti Admin
De Luxury Ring Pendant is een opvallend mooie en sierlijke verschijning; het stralend middelpunt van uw interieur.

18Dec
18Dec

Heav'n fotoshoot bij Maretti Lighting

Geplaatst in Sponsering door Maretti Admin
Onze luxe ingerichte showrooms lenen zich bij uitstek voor een trendy fashion fotoshoot.

18Dec
18Dec

In dit project laten we als Maretti Lighting weer duidelijk zien hoe onze verlichting een grote bijdrage levert aan het karakter en de uitstraling van een etablissement.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5