Nieuws

20Mar
20Mar

Vrienden van Maretti Lighting - Dofine

Geplaatst door Maretti Admin
Eind vorig jaar heeft ons hoofdkantoor een grote metamorfose ondergaan, waaraan ook het team van Dofine een enorme steen heeft bijgedragen. Hun schitterende wandafwerkingen zien we onder andere terug in onze entree, op de vide en ook bij de showrooms.

20Mar
20Mar

Winkelcentrum Kroonpassage Lelystad

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Vijfentwintig jaar na de bouw was het hoog tijd voor een grootscheepse renovatie van de Kroonpassage in Lelystad. Voor het eerst heeft Jan des Bouvrie zijn specialisme ingezet om een compleet winkelcentrum te voorzien van een nieuwe look & feel.

20Mar
20Mar

CUSCO LED; de ultieme vervanger voor halogeen

Geplaatst door Maretti Admin
De Cusco LED AR70 is de enige echte vervanger voor halogeen, die (bijna) niet van de halogeen lamp te onderscheiden is. Deze lichtbron is zeer eenvoudig te vervangen in een trimless spot. De bijbehorende LED driver vervangt de oude trafo.

20Mar
20Mar

Faro Portable; een feestje in elke tuin!

Geplaatst door Maretti Admin
De leukste nieuwe aanwinst voor deze zomer is de Faro Portable, dé draagbare tuinlantaarn waar muziek in zit!

19Mar
19Mar

Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt. Bij Maretti Lighting zijn wij trots dat wij deze mogen produceren.

20Feb
20Feb

De Quatro serie, een echte klassieker

Geplaatst door Maretti Admin
Onze Quatro serie is de perfecte mix tussen hedendaags design en de sfeer van weleer. Geen wonder dat er bij het terrasontwerp van Restaurant Oonivoo voor bijna alle varianten van deze verlichtingsserie werd gekozen.

20Feb
20Feb

Op ons hoofdkantoor laten we alle interieurdisciplines samenkomen. Vloeren, wanden, deuren, meubels , tapijten en raamdecoraties; alles reflecteert onze samenwerking met geweldige partners uit de interieurwereld.

20Feb
20Feb

Geraffineerd en elegant, tijdloos en functioneel; met de Hicks serie vertalen wij de tijdloze klasse van HIP Studio in een prachtige verlichtingslijn. Deze succesvolle collectie is uitgebreid met nieuwe varianten en verkrijgbaar in wit en zwart.

20Feb
20Feb

Studio Artwise organiseert een speciaal relatie event om de samenwerking met Osiris Hertman kracht bij te zetten en te delen met het grote publiek.

19Feb
19Feb

Betaalbaar design in 12V buitenverlichting!

Geplaatst door Maretti Admin
Een uitgekiend lichtplan versterkt het tuinontwerp. Voor alle ruimte rondom uw woning of bedrijf biedt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting meer dan licht alleen.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5