Nieuws

18Sep
18Sep

Maximaal resultaat met mini make-over

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Soms is een kleine verandering al voldoende voor een groots verschil in uitstraling. Daar weten ook de teams van Michel Arendsen Kappers alles van.

18Sep
18Sep

De impact van geur

Geplaatst door Maretti Admin
Geuren bepalen tot op zekere hoogte de gemoedstoestand van mensen. Ook op de werkvloer kan de juiste geur zorgen voor ontspanning en een verhoging van de concentratie en effectiviteit. Delùsh Fragrances is specialist op dit gebied en prikkelt de zintuigen bij Maretti Lighting.

18Sep
18Sep

Terugblik op Maison&Objet Paris 2018

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties die wij onlangs in Parijs presenteerden tijdens Maison&Objet 2018. Complimenten voor ons team dat in korte tijd een geweldig mooie stand had opgebouwd, waar de luxe vanaf straalde.

18Sep
18Sep

Het was een uitdaging op vele fronten: een warme sfeer creëren in een omgeving waar het altijd vriest. Kroeze Interieurbouw stuurde zijn beste interieurspecialisten en ook een topteam van Maretti Lighting ploegde zich een weg door de sneeuw naar deze archipel in de Noordelijke IJszee.

18Sep
18Sep

Exclusieve beurs voor de tuinprofessional

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event in het Inspyrium te Cuijk.

18Sep
18Sep

Gevel- en terrasverlichting

Geplaatst door Maretti Admin
Het goed uitlichten van de gevel van uw pand of uw terras er omheen is minstens zo belangrijk als mooie verlichting binnen, de aanblik van uw pand is tenslotte uw visitekaartje.

18Sep
18Sep

Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere

Geplaatst door Maretti Admin
Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere, officieel dealer Maretti Outdoor Lighting. Onze collectie buitenverlichting completeert het uitgebreide assortiment van Schoehuijs, tuinspecialist in Almere en nu ook officieel dealer van Maretti Outdoor Lighting.

18Sep
18Sep

Excellent Woonbeurs 2018

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Speciaal voor consumenten uit het hoger- en topsegment, inspiratiezoekers en ondernemers organiseert Excellent Wonen deze exclusieve woon & lifestyle beurs van 25 t/m 28 oktober in Rotterdam Ahoy.

21Aug
21Aug

Van science fiction naar science fact

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Het leek een droom te blijven, het bouwen van zijn huis van de toekomst, maar het is hem toch gelukt; Bart Hoogwerff Eikelenboom realiseerde met de veelbekroonde architect Vasco Vieira een villa waarin de techniek van de toekomst werkelijkheid is geworden.

21Aug
21Aug

Maretti Lighting; Licht van de toekomst

Geplaatst door Maretti Admin
LED heeft de toekomst, want halogeenlampen verdwijnen langzaam uit het assortiment, sinds de aankondiging dat deze per 1 september 2018 verboden zijn voor de particuliere markt.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5