Architecten

17Feb
17Feb

Hospitality anno nu! -UPDATED-

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hans Kuijten staat bekend om zijn sensationele projecten en opzienbarende metamorfoses van interieurs. Zijn nieuwste project, Hotel Brinkzicht in Vledder, weerspiegelt zijn enorme creativiteit en vakmanschap, waarmee hij de dorpse gastvrijheid van dit hotel wist te vertalen naar een onherkenbaar nieuw, 2.0 interieurconcept. Het resultaat is weer verbluffend mooi!

16Jan
16Jan

Verrassend eigentijds lichtdesign

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
DINMAR Fashion Store Amsterdam. In opdracht van Original Spaces B.V. ontwierp Maretti Lighting een verrassend eigentijds lichtplan voor de DINMAR Fashion Store in Amsterdam, een concept van Jandino Asporaat en Marcel Rocha in samenwerking met eigenaresse en uitbaatster Cath Sanders.

18Dec
18Dec

In dit project laten we als Maretti Lighting weer duidelijk zien hoe onze verlichting een grote bijdrage levert aan het karakter en de uitstraling van een etablissement.

20Feb
20Feb

De hospitality ruimtes van Stadion Galgenwaard nodigen nu meer dan ooit uit tot zakendoen en netwerken onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, uiteraard met spectaculair uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht.

08Dec
08Dec

Bij Jozef thuis uit eten

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Een ludiek concept mag het zeker genoemd worden; uit eten bij Jozef thuis. ‘Huiselijke sfeer’ is dan ook een understatement als we de inrichting van dit restaurant willen typeren. Bij Jozef kom je binnen in zijn huiskamer, eetkamer en keuken. En daar past de vtwonen verlichtingscollectie van Maretti Lighting perfect bij.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 25 van totaal 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3