Designers

20Jun
20Jun

Wonen als God in Frankrijk

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
KC interior design en Maretti Lighting: a Match made in Heaven. Ongekende luxe op een fenomenale plek. Een woonomgeving om helemaal tot rust te komen. Het interieurontwerp van deze villa is sereen en ademt design. Onze mooiste armaturen geven het extra glans.

20Jun
20Jun

De exclusieve verlichtingscollectie die wij produceren voor Studio Piet Boon is uitgebreid met de HALO serie. Authentiek Piet Boon design, gekenmerkt door subtiel materiaalgebruik, ingetogen kleuren en functionaliteit.

20Jun
20Jun

Milaan Roadshow @YOUR by Osiris Hertman

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Na de succesvolle lancering van zijn nieuwe collectie tijdens Salone del Mobile in Milaan, zal topdesigner Osiris Hertman deze nogmaals presenteren in de fantastische conceptstore YOUR in de Kloosterstraat te Antwerpen.

16May
16May

Je zou er bijna blijven slapen… Ervaar de ultieme lichtbeleving en kom inspiratie opdoen voor uw project, groot of klein. Of u nu een villa, hotel, kantoor, winkel of restaurant bezit, iedere branche is vertegenwoordigd in onze unieke showrooms, elk ingericht door specialisten uit die branche. Wij beschikken zelfs over een unieke hotelsuite die niet zou misstaan in een vier of vijfsterrenhotel!

16May
16May

Sfeerlicht in robuust design

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Karin Clement tekende voor de bijzondere styling van deze villa, die de prachtige omgeving weerspiegelt waarin deze is gesitueerd. De interieurs van KC Interior Design kenmerken zich door een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter en in stijl met de natuurlijke omgeving bracht Karin Clement voorwerpen met een ziel in het interieur.

20Mar
20Mar

Enthousiast als hij is, vertelt Hans Kuijten vol vuur over het onlangs opgeleverde project De Gerardushoeve. Dit restaurant kreeg naar zijn ontwerp een compleet nieuw interieur, mét verlichting van Maretti Lighting.

20Mar
20Mar

Monet Garden Hotel; De kunst van verlichten

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Ervaar de charme van Parijs, luxueus , elegant en met de Franse flair van het Impressionisme. Het interieurproject voor het Monet Garden Hotel vroeg om een bijzonder lichtplan.

20Mar
20Mar

Winkelcentrum Kroonpassage Lelystad

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Vijfentwintig jaar na de bouw was het hoog tijd voor een grootscheepse renovatie van de Kroonpassage in Lelystad. Voor het eerst heeft Jan des Bouvrie zijn specialisme ingezet om een compleet winkelcentrum te voorzien van een nieuwe look & feel.

19Mar
19Mar

Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt. Bij Maretti Lighting zijn wij trots dat wij deze mogen produceren.

20Feb
20Feb

Geraffineerd en elegant, tijdloos en functioneel; met de Hicks serie vertalen wij de tijdloze klasse van HIP Studio in een prachtige verlichtingslijn. Deze succesvolle collectie is uitgebreid met nieuwe varianten en verkrijgbaar in wit en zwart.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5