Designers

16May
16May

Sfeerlicht in robuust design

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Karin Clement tekende voor de bijzondere styling van deze villa, die de prachtige omgeving weerspiegelt waarin deze is gesitueerd. De interieurs van KC Interior Design kenmerken zich door een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter en in stijl met de natuurlijke omgeving bracht Karin Clement voorwerpen met een ziel in het interieur.

20Mar
20Mar

Enthousiast als hij is, vertelt Hans Kuijten vol vuur over het onlangs opgeleverde project De Gerardushoeve. Dit restaurant kreeg naar zijn ontwerp een compleet nieuw interieur, mét verlichting van Maretti Lighting.

20Mar
20Mar

Monet Garden Hotel; De kunst van verlichten

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Ervaar de charme van Parijs, luxueus , elegant en met de Franse flair van het Impressionisme. Het interieurproject voor het Monet Garden Hotel vroeg om een bijzonder lichtplan.

20Mar
20Mar

Winkelcentrum Kroonpassage Lelystad

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Vijfentwintig jaar na de bouw was het hoog tijd voor een grootscheepse renovatie van de Kroonpassage in Lelystad. Voor het eerst heeft Jan des Bouvrie zijn specialisme ingezet om een compleet winkelcentrum te voorzien van een nieuwe look & feel.

19Mar
19Mar

Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt. Bij Maretti Lighting zijn wij trots dat wij deze mogen produceren.

20Feb
20Feb

Geraffineerd en elegant, tijdloos en functioneel; met de Hicks serie vertalen wij de tijdloze klasse van HIP Studio in een prachtige verlichtingslijn. Deze succesvolle collectie is uitgebreid met nieuwe varianten en verkrijgbaar in wit en zwart.

20Feb
20Feb

Studio Artwise organiseert een speciaal relatie event om de samenwerking met Osiris Hertman kracht bij te zetten en te delen met het grote publiek.

17Jan
17Jan

Luxe basisverlichting met een groot effect

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
De weelde van dit door Caren Pardovitch ontworpen interieur vraagt om de perfecte basisverlichting, waarvan de lichtval en het effect ervan op het interieurontwerp belangrijker zijn dan het armatuur zelf.

18Dec
18Dec

Club 7

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Dankzij het geweldige ontwerp van Hans Kuijten heeft het bedrijfsrestaurant van Maretti Lighting zo'n exclusieve uitstraling en sfeer gekregen dat je je waant in New York of Hongkong!

30Nov
30Nov

Jan des Bouvrie nieuwe collectie

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Go with the Flow is de geheel nieuwe verlichtingslijn van Jan des Bouvrie. Herkenbaar zijn de strakke geometrische lijnen en uiteraard de kleurstelling in wit of zwart. Maar ook een combinatie van beide kleuren is mogelijk.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 46

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5