Inbouwspots

Ground Round 26 ADD-LED - zwart

€ 89,00

SKU: 14.2312.04

Beschikbaarheid: Geen voorraad, bestel via orders@maretti.com

Deze ronde zwarte grondspots zijn de ultieme sfeermakers op en rond het terras en in de tuin.

zwart | incl. ADD-LED 5W warm wit | incl. splitconnector.

Omschrijving

Details

Bij aansluiting van max. drie 12V armaturen kan volstaan worden met een 20VA transformator. Meer armaturen vereisen een 80VA transformator, daarop kan een timer worden aangesloten. De 150VA transformator is uitgerust met een licht/donker-sensor en een timer.

Stap 1 Bepaal het benodigde wattage en kies daarbij de juiste trafo, eventueel met licht/donker-sensor en timer. Bepaal de lengte van de 12V kabel. Kies de armaturen a.d.h.v. het lichtplan. Bij elk armatuur wordt een splitconnector geleverd voor het aansluiten.

Stap 2 Plaats de trafo zodanig dat deze met een normale stekker kan worden aangesloten op het 230V lichtnet. Houd bij plaatsing rekening met de eventuele licht/donker-sensor. Sluit de 12V kabel aan op de trafo en leg deze door de tuin, iets onder de oppervlakte.

Stap 3 Plaats de armaturen en sluit deze met de splitconnector aan op de 12V kabel. Liggen armaturen te ver van de 12V kabel, gebruik dan een extra Plug&Play verlengkabel om de 12V kabel te bereiken. Dit systeem is zeer eenvoudig uit te breiden. Houd wel rekening met het totale wattage dat op de trafo wordt aangesloten.