Breaking news!

Het Canadese concern Hudson's Bay opent eind augustus 2017 een Flagship Store in Amsterdam. De eerste van de geplande 10 vestigingen dit jaar.

Op de bovenste verdieping wordt restaurant 'Nacarat' van Ron Blaauw gerealiseerd. De keuken uit het Midden-Oosten vormt de inspiratiebron voor de gerechten en verklaart ook de naam: Nacarat verwijst naar de warme oranje kleur van de ondergaande zon, die te aanschouwen zal zijn door het indrukwekkende koepelvormige glazen dak. Dankzij een verrassend concept en uitmuntende service wordt lunchen en dineren een ware beleving op deze unieke plek.

Maretti Lighting heeft voor dit restaurant een schitterend en origineel lichtplan ontworpen in samenwerking met Maxine en Wim Hoopman van HIP Studio, die verantwoordelijk zijn voor het volledige interieurconcept en -design. Alle verlichting wordt speciaal voor dit project ontworpen en op maat gemaakt door Maretti Lighting. Wij zijn vol vertrouwen dat ook deze samenwerking weer een waanzinnig eindresultaat zal opleveren!