HIP Studio en Maretti Lighting zijn weer geslaagd in hun missie: maak in het monumentale pand 'De Bajes' een sfeervol kantoorinterieur dat voldoet aan de eisen van de moderne werkomgeving. Daarbij kreeg ook het restaurant van dit kantorencomplex in Amstelveen een interieur om je vingers bij af te likken.

Direct bij de entree drukt HIP Studio zijn naam op het project met de mooie, door Wim Hoopman ontworpen, HIP spots aan de wand. Twee cardanische ringen maken dat de spot in elke gewenste richting kan worden gekanteld. Voorzien van de prachtige Panama lichtbron is het een fijne binnenkomer.

Grote led lijnen hangen van helemaal boven tot beneden in het pand en verbinden de verdiepingen op speelse wijze met elkaar.

De Square Profi inbouwspots zijn ook kantelbaar en dus richtbaar en voldoen dankzij de Lima led modules uitstekend als basisverlichting in de ruimte met werkplekken. Led strips zijn bijna niet meer weg te denken als aanvulling op de basisverlichting en ook hier geven ze de ruimte een mooi accent.

Boven iedere werkplek hangt een speciaal voor dit project ontworpen hanglamp, die daardoor prachtig combineert met het gehele interieur. Ook de grote kroonluchter in de vergaderruimte is een special van ons ontwerpteam. Dat is de kracht van ons maatwerk; bestaat het niet, dan maakt Maretti Lighting het! De designer heeft zo de volledige vrijheid in zijn interieurontwerp.