Nieuws

20Feb
20Feb

InteriorMX is een nieuw samenwerkingsverband van onafhankelijke Nederlandse familiebedrijven met een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.

20Feb
20Feb

Warm welkom bij Van der Valk Assen

Geplaatst door Maretti Admin
Gezellig, luxe en uitnodigend is het gevoel dat je krijgt bij binnenkomst in de nieuwe lobby van hotel Van der Valk in Assen.

20Feb
20Feb

MARETTI OUTDOOR LIGHTING

Geplaatst door Maretti Admin
Al ruim 20 jaar leggen wij ons toe op het ontwerpen en produceren van designverlichting. Onze designcollecties voor het interieur zijn in de loop der jaren uitgebreid met mooie armaturen voor buiten, vaak ook ontworpen door de designers met wie wij samenwerken. Deze verlichtingscollectie voor buiten presenteren wij nu onder de naam Maretti Outdoor Lighting.

20Feb
20Feb

De hospitality ruimtes van Stadion Galgenwaard nodigen nu meer dan ooit uit tot zakendoen en netwerken onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, uiteraard met spectaculair uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht.

20Feb
20Feb

ROYAAL GENIETEN OP CURAÇAO

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Een intiem tropisch paradijs; Villa Royale in Jan Thiel, gelegen aan de schitterende Caracasbaai op Curacao.

20Feb
20Feb

Led's .... light up the outdoors

Geplaatst door Maretti Admin
In buitenverlichting neemt LED een grote vlucht. LED lichtbronnen zijn klein en worden niet warm en zijn daarmee ideaal voor toepassing in de waterdichte armaturen voor buiten. De combinatie van een zeer goede lichtopbrengst en een laag energieverbruik maakt dat deze buitenverlichting elke plek prachtig kan uitlichten en lang kan branden, desnoods de hele nacht.

03Feb
03Feb

Nieuw licht in je interieur

Geplaatst door Maretti Lighting
De lente komt eraan, hoe leuk is het om nu je hele interieur op te frissen of te vernieuwen! Je handen jeuken om een kwast te pakken en de muren te voorzien van een frisse hippe kleur, misschien iets nieuws op de vloer en dan lekker winkelen voor de laatste trends in meubels en accessoires. Of misschien staat er wel een complete verbouwing op stapel en wordt het hele huis rigoureus aangepakt.

20Dec
20Dec

Happy Holidays from Team Maretti

Geplaatst door Maretti Admin
Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en een gezond, succesvol en stralend verlicht 2017!

08Dec
08Dec

In de Spotlight: Charlotte Emmerig

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Jong en onbevangen kwam Charlotte Emmerig, eigenaresse van LOTZ interior projects|design, zo’n zeven jaar geleden bij Maretti Lighting binnenvallen, op zoek naar een passend lichtplan voor een van haar interieurprojecten.

08Dec
08Dec

Bij Jozef thuis uit eten

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Een ludiek concept mag het zeker genoemd worden; uit eten bij Jozef thuis. ‘Huiselijke sfeer’ is dan ook een understatement als we de inrichting van dit restaurant willen typeren. Bij Jozef kom je binnen in zijn huiskamer, eetkamer en keuken. En daar past de vtwonen verlichtingscollectie van Maretti Lighting perfect bij.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 20

  1. 1
  2. 2