Nieuws

18Jul
18Jul

Marriott Hotel Amsterdam

Geplaatst door Maretti Admin
Nog meer comfort en luxe dankzij complete restyling. In januari van dit jaar startte Maretti Lighting in samenwerking met Piet Boon en in opdracht van Leisure International Nederland BV met de complete restyling van het Marriott Hotel in hartje Amsterdam.

18Jul
18Jul

Clooney Belt

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Wat hangen we boven de eettafel? Een Clooney! Wat anders?!

18Jul
18Jul

Het hoofdkantoor van Maretti Lighting is een bron van inspiratie voor onze klanten. Ook de relaties van de designers met wie wij samenwerken verwelkomen wij graag om onze showrooms en boardrooms te bekijken.

18Jul
18Jul

Historie herleeft in trendy design

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HIP Studio heeft weer een knap staaltje interieurdesign neergezet in evenementenlocatie Mereveld, Utrecht. Dit stijlvolle pand is rijk aan historische elementen die in het nieuwe, enigszins robuuste, interieur prachtig bewaard zijn gebleven. Dat robuuste verwijst naar de tijd dat dit pand nog werd gebruikt als boerderij.

18Jul
18Jul

MARETTI VERLICHT DE VERKOOP

Geplaatst door Maretti Admin
Van Breestraat 12 hs Amsterdam. Speciaal voor makelaars met koopwoningen in het hogere segment biedt Maretti Lighting goed doordachte lichtplannen, kosteloos! Zo verlichten wij uw verkoop!

18Jul
18Jul

Maretti Lighting ook in de zomer geopend!

Geplaatst door Maretti Admin
Wij zijn onze klanten graag doorlopend van dienst en blijven in de zomer bereikbaar. Wel kunnen de reactie- en levertijden iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

14Jun
14Jun

In oktober 2016 startte de renovatie van de lobby in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dit grote familie- en congreshotel met landelijke bekendheid ligt op slechts 100 meter van het strand in het duingebied van Egmond aan Zee. Verschillende interieuritems leggen nu de connectie met de omgeving.

14Jun
14Jun

HIP licht in De Bajes

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HIP Studio en Maretti Lighting zijn weer geslaagd in hun missie: maak in het monumentale pand 'De Bajes' een sfeervol kantoorinterieur dat voldoet aan de eisen van de moderne werkomgeving. Daarbij kreeg ook het restaurant van dit kantorencomplex in Amstelveen een interieur om je vingers bij af te likken.

14Jun
14Jun

De Hot Kroon van Piet Boon

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Piet boon is een fenomeen in de wereld van interieurstyling en staat aan het hoofd van een multidisciplinaire designstudio. Met een team van architecten, designers, productdesigners en een eigen stylingafdeling geeft hij vorm aan het internationale luxury label dat zijn naam draagt.

13Jun
13Jun

oor elk hotel, en ook voor sommige horecagelegenheden, is buitenverlichting van groot belang. Op parkeerplaatsen en in parkeergarages staat veiligheid voorop. Ook is een duidelijke bewegwijzering een vereiste.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 32

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4