Nieuws

14Jun
14Jun

In oktober 2016 startte de renovatie van de lobby in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dit grote familie- en congreshotel met landelijke bekendheid ligt op slechts 100 meter van het strand in het duingebied van Egmond aan Zee. Verschillende interieuritems leggen nu de connectie met de omgeving.

14Jun
14Jun

HIP licht in De Bajes

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HIP Studio en Maretti Lighting zijn weer geslaagd in hun missie: maak in het monumentale pand 'De Bajes' een sfeervol kantoorinterieur dat voldoet aan de eisen van de moderne werkomgeving. Daarbij kreeg ook het restaurant van dit kantorencomplex in Amstelveen een interieur om je vingers bij af te likken.

14Jun
14Jun

De Hot Kroon van Piet Boon

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Piet boon is een fenomeen in de wereld van interieurstyling en staat aan het hoofd van een multidisciplinaire designstudio. Met een team van architecten, designers, productdesigners en een eigen stylingafdeling geeft hij vorm aan het internationale luxury label dat zijn naam draagt.

13Jun
13Jun

oor elk hotel, en ook voor sommige horecagelegenheden, is buitenverlichting van groot belang. Op parkeerplaatsen en in parkeergarages staat veiligheid voorop. Ook is een duidelijke bewegwijzering een vereiste.

12Jun
12Jun

Het Canadese concern Hudson's Bay opent eind augustus 2017 een Flagship Store in Amsterdam. De eerste van de geplande 10 vestigingen dit jaar.

20Feb
20Feb

InteriorMX is een nieuw samenwerkingsverband van onafhankelijke Nederlandse familiebedrijven met een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.

20Feb
20Feb

Warm welkom bij Van der Valk Assen

Geplaatst door Maretti Admin
Gezellig, luxe en uitnodigend is het gevoel dat je krijgt bij binnenkomst in de nieuwe lobby van hotel Van der Valk in Assen.

20Feb
20Feb

MARETTI OUTDOOR LIGHTING

Geplaatst door Maretti Admin
Al ruim 20 jaar leggen wij ons toe op het ontwerpen en produceren van designverlichting. Onze designcollecties voor het interieur zijn in de loop der jaren uitgebreid met mooie armaturen voor buiten, vaak ook ontworpen door de designers met wie wij samenwerken. Deze verlichtingscollectie voor buiten presenteren wij nu onder de naam Maretti Outdoor Lighting.

20Feb
20Feb

De hospitality ruimtes van Stadion Galgenwaard nodigen nu meer dan ooit uit tot zakendoen en netwerken onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, uiteraard met spectaculair uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht.

20Feb
20Feb

ROYAAL GENIETEN OP CURAÇAO

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Een intiem tropisch paradijs; Villa Royale in Jan Thiel, gelegen aan de schitterende Caracasbaai op Curacao.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3